Товари для вашої кухні та дому!🍽️

ГУРТ І РОЗДРІБ!


0

Ціна-якість

Алюмінієвий посуд, попри привабливу дешевизну, має суттєвий недолік: у ньому не можна готувати кислі страви і зберігати продукти, оскільки метал починає проникати у їжу. Інші матеріали, із яких виготовляють кухонний посуд, такої вади не мають. Позаяк, якщо бюджет дозволяє, надайте перевагу нехай дорожчому, але безпечному для здоров'я посуду.

Вартість ззовні схожих літрових каструльок може відрізнятись у 2-3 рази. Переважно, це зумовлено матеріалом, із якого вироблений посуд. Найбільш практичними (у них можна приготувати майже все) та доступними по ціні є емальовані каструлі. Єдиний недолік емалі — крихкість, тому обирайте посуд із товстішим шаром емалі.

Не вибирайте кухонний посуд виключно по ціні. Не забувайте звертати увагу і на його якість — адже, як, відомо, скупий платить двічі. А найдешевший посуд рідко служить довше кількох місяців.

Крім якісного посуду для вашої оселі, важливу роль грают тюль та штори на вікнах. Інтернет-магазин Welwet може запропонувати якісні готові комплекти штор за вигідною ціною.