Товари для вашої кухні та дому!🍽️

ГУРТ І РОЗДРІБ!


0

Практичність і довговічність

Купуючи каструлю або сковорідку перевірте, чи досить товсті у них стінки та дно. Тонкостінний посуд більше уразливий для деформацій, а ось каструлі та сковорідки із товстими стінками та дном прослужать вам не один рік.

Вибираючи кришки для каструль та сковорідок (якщо вони не входять до комплекту посуду), обходьте стороною скляні. Так, вони гарні і начебто дозволяють контролювати процес приготування через прозоре скло, але… Коштують такі кришки найдорожче, а бачити, що твориться у посуді під час приготування вам все одно заважатиме пар. Тому задовольніть себе звичайною, але практичною кришкою.

Влаштовуючи дитячі свята, сервіруйте стіл паперовим, пластиковим або пластмасовим посудом. Це не тільки економно, а й менш травмо-небезпечно, якщо діти будуть бавитись за столом. Проте, купуючи пластиковий посуд, обов'язково звертайте увагу на маркування. Безпечний посуд зроблений із поліпропілену (маркування РР). Купуйте такий посуд у спеціальних магазинах дитячих товарів, і поцікавтесь у продавця сертифікатом якості, адже здоров'я дитини понад усе.

Правила практичності та довговічності підходять і для штор. Дуже добре до цих потреб підходять штори з льна, які крім того це мають екологічну властивість!